Deratizare
Scapati acum de micii daunatori!
Detinem cele mai moderne si mai eficiente solutii impotriva rozatoarelor.
Contactati-ne

Intrati in legatura cu noi folosind datele de contact sau formularul de mai jos
0774.078.589       0727.220.566
Str Preciziei nr.6
Sector 6, Bucuresti.
office@3d-service.ro
Tipuri de deratizare   
 

Exista doua tipuri de deratizare, profilactica, adica preventiva, si de combatere.

Deratizarea preventiva consta in eliminarea surselor de hrana. Astfel, se astupa crapaturile pentru ca rozatoarele sa nu mai poata patrunde in diferite spatii, limitandu-se astfel locurile in care s-ar putea adaposti.   

In cadrul actiunii profilactice intra si metoda non-chimica. Aceasta metoda de eliminare a razatoarelor se refera la amplasarea de capcane adeziv, capcane mecanice, aparate cu ultrasunete etc. 

Produsele folosite in acest caz nu contin substante toxice.   

Deratizarea de combatere trebuie realizata de catre toate persoanele juridice, dar este bine sa fie facuta si de cele fizice.    


Spre deosebire de metodele de deratizare non-chimice, cele chimice sunt mult mai eficiente, deoarece raza lor de actiune este mai mare. 

In plus, actiunea lor este mai lenta si mai sigura, astfel incat afecteaza toti daunatorii dintr-un anumit spatiu.   In cazul deratizarii de combatere prin metode chimice se folosesc produse toxice, care sunt avizate de Ministerul Sanatatii si al caror grad de toxicitate este redus. 

Daca aceste produse sunt folosite in mod corespunzator, nu sunt periculoase pentru oameni sau pentru animalele domestice.